Bestuurders

Djerie van Stratum,

Ik ben Djerie , een jongedame van 20 jaar oud en een echte globetrotter, die elke kans om een reis te maken aangrijpt. Toen ik jonger was heb ik meerdere wereld reizen gemaakt met mijn ouders per zeilboot. Afgelopen jaar ben ik begonnen alleen te reizen, onder andere naar Canada waar ik mijn oom bezocht heb.

Mijn hobby´s zijn het trainen en rijden van paarden. Ik heb een eigen paard wat ik als veulen van het slachthuis heb gered en waar ik zoveel mogelijk van mijn tijd instop. Ook wandel ik graag met mijn drie honden in de Loonse en Drunense duinen die op loopafstand van ons huis zijn. Al sinds klein meisje heb ik een grote liefde voor dieren en droom ik ervan om mishandelde of zwerf dieren een beter leven te kunnen geven. Ik wilde altijd al dierenarts worden en heb ondertussen mijn diploma als paraveterinair. Ook werk ik op 2 dierenklinieken.

Ik ben iemand die niet kan stilzitten en graag werkt. Dit doe ik momenteel op het bedrijf van mijn ouders als boekhoudkundig medewerker maar heb ook veel in de horeca en paardensport gewerkt.
In de rally heb ik erg veel zin en ik ben al druk bezig met de voorbereidingen waarvan ik jullie lezers op de hoogte ga houden.

Manon van Ewijk

Ik ben Manon, inmiddels alweer 36 lentes jong. Van kinds af aan een echte koukleum, maar wel liefhebber van sneeuw. Elk jaar gingen we met de familie minimaal 2 weken skiën in Zwitserland. Heerlijk tussen de bergen en in de buitenlucht.

Die buitenlucht is ook in mijn dagelijks leven belangrijk. Ik zit niet graag binnen en ik ben eigenlijk altijd wel bezig met het een of ander.

Vanaf dat ik kon praten wilde ik dierenarts worden. Dat is uiteindelijk gelukt. Ik heb eerst ervaring opgedaan tussen de koeien, paarden en schapen. Een klein deel bestond uit gezelschapsdieren. Nu houd ik mij voornamelijk bezig met de gezondheid van gezelschapsdieren.

In mijn vrije tijd ben ik druk met mijn dieren. Paarden, schapen, kippen, honden en katten lopen er allemaal rond bij mij thuis. Reden genoeg om lekker buiten aan het werk te gaan. Daarnaast ben ik weer begonnen met een academische studie, Evidence Based Practice in HealthCare (klinische epidemiologie). Zoals je misschien merkt, kan ik slecht stil zitten.

Eén van mijn bucketlist reizen is met de auto naar de Noordkaap. Via mijn werk leerde ik Djerie kennen en die zocht nog een bijrijder voor haar rally met bestemming de Noordkaap. En toen was 1 en 1 ineens 2.

Ik heb heel veel zin om deze rally te rijden. Genietend van de natuur onderweg. Ski’s onderbinden wanneer het kan. En natuurlijk het Noordelicht spotten. Wat ik ook leuk vind aan deze rally is dat we geld gaan inzamelen voor een goed doel. Wij hebben 2 goede doelen gekozen, namelijk A seal en het KWF Kankerfonds.

Hopelijk gaat u ook een beetje kunnen meegenieten van onze reis, via video, foto, blog!