Overweldigende Off Road Tour

Vandaag hadden we de Off Road Tour om geld op te halen voor onze goede doelen. Van te voren was er al heel veel animo, waardoor we helaas een aantal mensen hebben moeten teleurstellen.

We reden vandaag in 2 groepen van 15 auto’s door de mooie omgeving van Hilvarenbeek in prachtige herfsttinten. Het weer was ons gunstig gezind geweest, want er waren behoorlijk wat modderplassen onderweg.

Tijdens de lunch kwamen we met z’n allen bij elkaar, natuurlijk wel met strikte naleving van de coronaregels. Na een heerlijke verzorgde lunch met snert of champignonsoep, vers gebakken brood met eiersalade van eieren van onze eigen kippetjes, zelfgemaakte kaneelbroodjes (een Scandinavische specialiteit) en natuurlijk Brabantse Worstenbroodjes, zijn we nog even rond gegaan met onze donatiebussen voor a seal en kwf.

We mogen met trots mededelen dat we vandaag met onze Off Road Tour een heel mooi sponsorbedrag hebben verzameld van €770,- !!!

Na de lunch zijn we verder gereden, de paden op, de lanen uit! Wij kijken terug op een zeer geslaagde, gezellige en modderige dag! Wie weet tot snel!

Voor meer foto’s zie ons album op facebook Landmuis.

Aan het begin nog schone auto’s
Lunchen met z’n allen, corona-proof in of bij je eigen auto
En toen werd de auto echt heel vies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s