Mondkapjes

Het gaat goed met de verkoop van de mondkapjes voor het goede doel. Tijdens onze Off Road tour volgende week zondag zullen we ze ook meenemen om te verkopen. De mondkapjes zijn dubbel laags met aan de binnenzijde antibacterieel katoen. Ze kunnen op 40 graden gewassen worden, dus weggooien is niet nodig.

Heeft u nog geen mondkapje? U kunt ze bestellen in het oranje, donkerblauw en vanaf komende week ook in het groen. Ze kosten 5 euro per stuk, excl verzendkosten. Ophalen kan ook in Meeuwen of Loon op Zand. Om een bestelling te plaatsen stuurt u een mailtje met naam, telefoonnummer (voor het sturen van een tikkie) en adres naar freelandermuis@gmail.com De opbrengst gaat naar het KWF en naar a Seal.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s