Oefenrondje voor Off Road tour 1 november

Vandaag hebben we het rondje gereden wat we 1 november gaan rijden tijdens de Off Road Tour. Helaas was het afgelopen week te droog, dus waren de plassen die er eerder in de week lagen alweer bijna allemaal opgedroogd.

Toch konden we nog wat plassen vinden om even wat actiefoto’s te maken, met dank aan Lobke Reijnen. Tijdens de Off Road Tour zal Lobke ook foto’s maken van de deelnemende auto’s. Deze foto’s zijn na de tour te bestellen voor 3 euro per foto of 2 voor 5 euro. De opbrengst hiervan gaat weer naar onze goede doelen: KWF Kankerfonds en A Seal Stellendam Zeehondenopvang.

Spelen in de modder
Spelen in de modder
De lunchplek
Mooie brede bospaden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s