Cursusweek

Afgelopen week hadden we een drukke week. Dinsdagavond begonnen we met een BHV cursus, georganiseerd vanuit onze werkgever Dierenartsen Dier en Dongen. Toch wel fijn, dat we nu op reis kunnen met de basisvaardigheden om een brandje te blussen en te reanimeren.

Reanimatie

Op donderdag volgde een Off road cursus en een slipcursus in Nuenen. Tijdens de Off Road cursus kregen we tips and tricks over hoe we het beste kunnen handelen op onvaste ondergrond. ’s Avonds met de slipcursus hebben we ook veel geleerd. Waar we dachten dat onze rally auto niet zomaar in de slip zou gaan, viel dat toch even tegen (zie filmpje op onze facebook landmuis). Maar na 2 keer konden we hem goed onder controle houden. De noodstop is een grotere uitdaging. Aan de andere kant, eten genoeg tijdens de reis. Alleen nog even een uitbeenmes aanschaffen 😉

Off road cursus
Off road

Een gedachte over “Cursusweek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s