Nog een goed doel: HET KWF KANKERFONDS

Toen wij de mogelijkheid kregen om mee te rijden in de Baltic Sea Circle rally wintereditie 2021, wisten wij meteen welke goede doelen wij wilden sponsoren. We kozen voor A seal en het KWF. Wij hopen een mooi geld bedrag op te halen voor beide goede doelen. 

Al 71 jaar bestrijdt KWF kanker. En met succes. Gelukkig is er in die 71 jaar veel veranderd. Kanker is steeds beter te genezen. Maar ondertussen krijgen ook steeds meer mensen met de ziekte te maken. Dat vraagt om een nieuwe kijk op kanker, en dus een nieuwe rol voor KWF. We bestrijden niet alleen deze ziekte maar zetten ons ook in voor een beter leven mét kanker. 

Kanker ontwricht je leven. Als je het zelf hebt, maar ook als iemand die je kent de ziekte heeft. De gevolgen zijn overweldigend. Niet alleen voor je lijf, dat alle behandelingen en operaties moet doorstaan. Maar ook voor hoe je je voelt. Want als je familie of vrienden weer opgelucht ademhalen, ben jij het misschien nog allemaal aan het verwerken. En juist als je op je werk weer mag re-integreren, heb jij moeite de draad weer op te pakken. Bij KWF weten we wat er speelt in een leven met kanker. En met die kennis kunnen we veel betekenen voor iedereen die door de ziekte wordt geraakt. 

Want hoe meer geld KWF inzamelt, hoe dichterbij we bij de dag komen dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker.

Ik hoop dat je me wilt helpen en een mooi bedrag doneert. Elke euro telt. Klik op de link hieronder om te doneren via mijn pagina.  

https://acties.kwf.nl/fundraisers/teamlandmuis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s