Goed Doel!

We zijn trots jullie te kunnen zeggen dat wij met onze rally een mooi bedrag willen gaan ophalen voor het goede doel A Seal!

Hiervoor zijn wij opzoek naar bedrijven die willen sponsoren of particulieren die donaties willen doen! Om onze dank te laten blijken hebben wij hiervoor verschillende opties om reclame te maken voor onze sponsoren.

A Seal Stellendam is een stichting waar zieke, verzwakte en verweesde zeehonden verzorgd worden die aan de Zeeuwse en Zuid-Hollandse kust gevonden worden. Je kunt van heel dichtbij zien hoe onze medewerkers en vrijwilligers de zeehonden verzorgen, totdat ze weer gezond zijn en terug kunnen naar zee.

Zeehondenopvang en onderzoek
In onze speciale zeehondenkliniek kan onze dierenarts röntgen- en echo-onderzoek doen en operaties verrichten. Onze kennis kan vervolgens een bijdrage leveren aan wetenschappelijk onderzoek.

Educatief en informatief bezoekerscentrum
A Seal Stellendam is gelegen aan het prachtige Haringvliet, direct naast de
Haringvlietsluizen. In ons bezoekerscentrum leert het publiek over de zeehonden en hun leefgebied. Ook zijn er wisselende tentoonstellingen te vinden over onderwerpen als milieu en natuur.

Voor meer informatie over A Seal, http://www.aseal.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s